Basis en Premium Lidmaatschap

SportPartner gratis uitproberen

SportPartner biedt een Basis lidmaatschap en dit is helemaal gratis. Het geeft je de mogelijkheid rond te kijken en SportPartner te leren kennen. Je kan alle profielen bekijken en zelfs jouw interesse in andere leden tonen. Alleen voor het sturen en lezen van echte berichten vragen wij een vergoeding. Maar dan nog hang je nergens aan vast, want wij hanteren geen (!) opzegtermijn.

  Basis (gratis) Premium
Profiel aanmaken
Zoekprofiel instellen
Matches zoeken & bekijken
Profielen bekijken
Interesse tonen
Fotoverzoek sturen
Favoriete matches kiezen
Bezoekers zien
Inkomende berichten
Verschijn eerst in zoekresultaten
Inkomende berichten beantwoorden
VIND JE MATCH
Wat kost het dan?

Na het gratis uitproberen kan je kiezen of je wel of niet een Premium lidmaatschap neemt. Daarvoor vragen wij dus een vergoeding. Dit is de enige manier om nieuwe leden te blijven aantrekken en daarmee iedereen zoveel mogelijk matches te bieden. SportPartner probeert het zo goedkoop mogelijk te houden. Uit vergelijkend onderzoek blijkt dat SportPartner om een zeer lage bijdrage vraagt. Je kan kiezen voor een periode van 1, 3, 6 of 12 maanden.

  Vergoeding per maand
1 maand € 12,95
3 maanden € 9,95
6 maanden € 7,95
12 maanden € 3,95
Hang ik dan ergens aan vast?

Nee, zeker niet! SportPartner hanteert geen opzegtermijn. Je hoeft bij ons dus niet 30 dagen van te voren op te zeggen bijvoorbeeld. Een simpele e-mail is genoeg. We vernieuwen jouw lidmaatschap alleen met het aantal maanden van jouw oorspronkelijk gekozen lidmaatschap (bijvoorbeeld 3 of 6 maanden). Daarnaast stopt jouw Premium lidmaatschap automatisch als wij geen betaling meer ontvangen. SportPartner bestaat al bijna 10 jaar en werkt!

VIND JE MATCH

Gefeliciteerd! Je hebt iemand gevonden!

Jullie hebben allebei elkaars profiel bekeken en goedgekeurd. Je kan nu een gesprek beginnen.

Select language